Handelsbetingelser

Automatisk kortbetaling ( Abonnementsbetingelser)

 Når du betaler kontingent til KFUM og KFUK, dækker betalingen medlemsskab i det år, betalingen er tilgået KFUM og KFUK. Medlemsskabet løber indtil det opsiges.

Fakturaen for dit køb kan gennemses inden endelig betaling og sendes efterfølgende via e-mail.  

Tilmelder du dig ordningen med automatisk træk på dit betalingskort, vil vi hvert år automatisk trække kontingentet på det betalingskort, du har opgivet. Kortoplysninger kan til enhver tid rettes på Min side under afsnittet "Økonomi". 

Kontingentet fastsættes årligt af generalforsamlingen i den lokalforening, du er medlem af. Kontingentets størrelse kan være aldersafhængigt. 
Der er ikke fortrydelsesret for betalt medlemsskab, men du kan til enhver tid udmelde dig af KFUM og KFUK på foreningens hjemmeside (kræver login) eller ved at sende en mail til national@kfum-kfuk.dk.

Tilmelding er bindende

Ved framelding tidligere end 14 dage før arrangementet betales 25% af deltagerprisen. 

Ved framelding senere end 14 dage før arrangementet betales fuld deltagerpris. 

Ved framelding i tilfælde af lægedokumenteret sygdom hos deltageren eller dennes nærmeste familie refunderes den fulde deltagerpris. 

Pladsen kan altid vederlagsfrit overføres til anden deltager, der ikke i forvejen er tilmeldt.

Generelt

Betaling på denne side betragtes som internethandel.

Der tages forbehold for prisændringer, tastefejl, force majeure samt tekniske fejl, der påvirker priser og tekster på KFUM og KFUKs hjemmeside.

Alle oplyste priser, der er momspligtige, er inklusiv moms.

Det er muligt at betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron og Mastercard.

Selve netbetalingen gennemføres via en sikker, krypteret TLS-forbindelse. Det betyder at uvedkommende ikke kan opsnappe dit kortnummer under transaktionen. KFUM og KFUK i Danmark kommer kun i besiddelse af de fire sidste cifre af dit kortnummer, og beløbet trækkes fra din konto via et transaktionsnummer. 
Beløbet vil blive trukket fra din konto indenfor et par dage.